Odp: Wino
jak autor topicu chce treściwych informacji to niech idzie na forum bimbrowników itp
nie 3skierów!
Forum pasjonatów freeskiingu i freeride'u, czyli ludzi dla których świat bez nart i białego puchu byłby smutniejszy :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ski2die FORUM → Ski2Die DAJ NA LUZ → Wino
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak autor topicu chce treściwych informacji to niech idzie na forum bimbrowników itp
nie 3skierów!
...a ja wlasnie wpadlem na nowy trick switch BLOW grab ;)
I tak wracajac do alko to na imprezeach PFO wszyscy upieje sie tak kubusiem ze beda zygac i beda trzymali gumowe szlugi heuuheueehu
Ja mam zamiar zasnac ululany Warka strong i Lucky Strike
fajki to shit, jarałem z 5 lat i olałem to gówno !
a ja wam powiem tak:
picie nalogowo odpada :] wiadomo.... lecz jak sie ma mega zgrana ekipe to raz na jakis czas sie siada i pije : ) ci o ktorych mowie wiedza ; )
fajki + ziolo = nigdy!! raz sprobowalem ziola nie dla mnie ; ) fajki <hmmm> nie pamietam ale sie nie tykam przynajmiej jak jestem swiadomy to nigdzy nie palilem : )
aż się prosi zapodać w tym temacie przykładowymi fotami wielu tu obecnych dlaczego nie można za dużo pić <lol>..... "ci o ktorych mowie wiedza ; ) "
tommy nawet nie mysl o tym bo sie skonczy gorzej niz pod dkla domem...
Moj kumpel sie wmontowal w robienie browara jak juz cos zrobia dam wam cynk moze ktos tez bedzie chcial sobie robic browarek elo
ja mam przepis na browca
http://www.voresoel.dk/main.php?id=70 Radze to obadac!
przede wszystkim trzeba słodkie i świezo zerwane owoce +woda nie z kranu (najlepij przegotowana) chodzi o bakterie ktore moga wpłynac na smak wina tylko goracej wody nie wlewaj do saganu bo lubia pekac + cukier ilosc zalezy od ilosci owoców i od tego jakie sa słodki no i jaki chcesz wino słabe czy mocne , wytrawne czy słaodkie
Syrop cukru inwertowanego to cenny składnik wykorzystywany w wielu gałęziach przemysłu spożywczego. Jego główną zaletą jest zdolność do utrzymywania wilgoci, co sprawia, że jest niezastąpiony w produkcji miękkich ciast, pieczywa, czy też słodyczy. Syrop ten, dzięki swojej stabilności przy różnych temperaturach i pH, jest także popularnym dodatkiem do napojów. Dzięki swoim właściwościom syrop cukru inwertowanego jest cenionym dodatkiem, który pozwala producentom na osiągnięcie pożądanych cech smakowych i tekstury produktów.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ski2die FORUM → Ski2Die DAJ NA LUZ → Wino