16 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

jak autor topicu chce treściwych informacji to niech idzie na forum bimbrowników itp
nie 3skierów!

17 (edytowany przez zylakk 2006-02-17 16:38:47)

Odp: Wino

...a ja wlasnie wpadlem na nowy trick switch BLOW grab ;)
I tak wracajac do alko to na imprezeach PFO wszyscy upieje sie tak kubusiem ze beda zygac i beda trzymali gumowe szlugi heuuheueehu
Ja mam zamiar zasnac ululany Warka strong i Lucky Strike

18 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

fajki to shit, jarałem z 5 lat i olałem to gówno !

19 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

a ja wam powiem tak:

picie nalogowo odpada :] wiadomo.... lecz jak sie ma mega zgrana ekipe to raz na jakis czas sie siada i pije : ) ci o ktorych mowie wiedza ; )

fajki + ziolo = nigdy!! raz sprobowalem ziola nie dla mnie ; ) fajki <hmmm> nie pamietam ale sie nie tykam przynajmiej jak jestem swiadomy to nigdzy nie palilem : )

20 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

aż się prosi zapodać w tym temacie przykładowymi fotami wielu tu obecnych dlaczego nie można za dużo pić <lol>..... "ci o ktorych mowie wiedza ; ) "

21 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

tommy nawet nie mysl o tym bo sie skonczy gorzej niz pod dkla domem...

22 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

Moj kumpel sie wmontowal w robienie browara jak juz cos zrobia dam wam cynk moze ktos tez bedzie chcial sobie robic browarek elo

23 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

ja mam przepis na browca

24 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

http://www.voresoel.dk/main.php?id=70  Radze to obadac!

25 (edytowany przez 1970-01-01 01:00:00)

Odp: Wino

przede wszystkim trzeba słodkie i świezo zerwane owoce +woda nie z kranu (najlepij przegotowana) chodzi o bakterie ktore moga wpłynac na smak wina tylko goracej wody nie wlewaj do saganu bo lubia pekac  + cukier ilosc zalezy od ilosci owoców i od tego jakie sa słodki no i jaki chcesz wino słabe czy mocne , wytrawne czy słaodkie

Odp: Wino

Syrop cukru inwertowanego to cenny składnik wykorzystywany w wielu gałęziach przemysłu spożywczego. Jego główną zaletą jest zdolność do utrzymywania wilgoci, co sprawia, że jest niezastąpiony w produkcji miękkich ciast, pieczywa, czy też słodyczy. Syrop ten, dzięki swojej stabilności przy różnych temperaturach i pH, jest także popularnym dodatkiem do napojów. Dzięki swoim właściwościom syrop cukru inwertowanego jest cenionym dodatkiem, który pozwala producentom na osiągnięcie pożądanych cech smakowych i tekstury produktów.